Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ocena zestawu komputera

Zbanowany99PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DObry zestaw, ale można by bylo złożyć taki zestaw taniej samemu.

EDIT: Robiłem na szybko i cena między komputerem identycznym, ale samemu złożonym na morele, a ty morele SKYG2700 wynosi 30 zł, a nie doliczyłem tej karty wifi i dodatkowego oprogramowania,więc bierz ten SKY G2700 bierz, bo to dobry zestaw.

9037814477036501451192.png

Opublikowano

DObry zestaw, ale można by bylo złożyć taki zestaw taniej samemu.

EDIT: Robiłem na szybko i cena między komputerem identycznym, ale samemu złożonym na morele, a ty morele SKYG2700 wynosi 30 zł, a nie doliczyłem tej karty wifi i dodatkowego oprogramowania,więc bierz ten SKY G2700 bierz, bo to dobry zestaw.

Bo generalnie do tych komputerów SKY nie doliczają sobie % za to, że to ich konstrukcja tylko samo złożenie, a te zestawy są po to by nie mieli 100 pytań dziennie o komputer za daną kwotę... do tego każdy zestaw można modyfikować się jak chce i nie trzeba dopłacać więcej niż dana rzecz kosztuje.

Opublikowano

Tylko tak generalnie te zestawy mają jedną kluczową wadę - 2 lata gwarancji na całość. Cokolwiek się z tym stanie, nawet jakaś pierdoła, to żeby nie stracić gwarancji trzeba odsyłać cały komputer. A biorąc składaka masz przynajmniej na kluczowe podzespoły 3 albo więcej lat gwarancji. Do tego możesz komputer dowolnie modernizować, otwierać kiedy chcesz, czyścić itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...